0 Shares 594 Views

El Govern municipal de GfP considera trist que ERC hagi de mentir per fer-se valdre

16 de desembre de 2019
594 Views

El govern municipal de Sant Fruitós de Bages és perfectament coneixedor que està en minoria, però li recorda a ERC que està a menys de la meitat de camí en vots que GfP i que per fer-se valdre és molt trist que hagin d’inventar-se mentides del pressupost 2020.
Gent fent Poble recorda que es porten 4 reunions per parlar del pressupost i en cap d’elles ni un sol grup de l’oposició s’ha mostrat en contra del document. Es segueix treballant amb paciència i amb rigor i s’han donat les explicacions oportunes davant dels dubtes que han sorgit de cara a noves inversions i en relació al capítol del personal municipal.

En relació a una partida per a càrrecs de confiança, es tracta de la mentida més gran mai inventada des d’ERC per fer directament mal de forma gratuïta al govern de GfP. És molt trist que una formació política de gran recorregut al nostre país hagi d’emprar aquestes argúcies de perfil tant baix al poble de Sant Fruitós de Bages.
Aquestes ganes d’ERC de retardar sense motiu, sense propostes i sense arguments, l’aprovació del pressupost 2020 danya directament els interessos del municipi i dels seus veïns i veïnes.

Alhora és bo indicar que a l’esborrany de pressupost s’ha afegit una partida nova, a petició d’ERC, i per tant també és fals que es tracti d’un pressupost tancat sense opcions per a l’oposició.

El Govern municipal seguirà treballant per donar el millor als santfruitosencs i està obert a propostes de millora, no a les mentides i a posar traves sota l’empara que des de l’oposició tot s’hi val per menystenir al Govern de torn.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com