0 Shares 574 Views

PSC Sant Fruitós

24 de maig de 2019
574 Views

Perquè us presenteu?
Perque m’apassiona treballar pel meu poble, i poder donar la resposta a les diferents necessitats de tots, de forma justa i igualitària.
Quins són els eixos del vostre programa?
Les persones i les seves necessitats, dotant el municipi d´aquells equipaments, serveis i l’equip humà tècnic que millori la qualitat de vida dels veïns i veïnes del poble.
Balanç de la última legislatura. Què s’ha fet bé i què malament? Què hauríeu fet de diferent?
Se n’han fet moltes de coses bé, i a diferència del que es diu jo sempre diré que s’han fet en equip, venim d’un govern de pacte, moltes de les accions de govern amb l’impuls socialista en quant a les polítiques socials. Remarquem com a feina feta durant la legislatura, la residencia d’avis i el concert de set places públiques. Recordem que veniem de zero. La cessió de terrenys pel futur ambulatori i l’escola Pla del Puig, el cobert de
la màquina de batre, la passera de la C16, el pont del Carrer Lleida, la rebaixa del IBI, la consolidació de polítiques socials, el treball en l’àmbit de dona, també amb la gent gran i la dinamització d’un envelliment actiu, seguretat, infància, petit i gran urbanisme com és l’adequació de les voreres. Malauradament també han hagut coses mal fetes, personalment crec que la unilateralitat amb la que se han dut a terme algunes accions no m’han agradat. Per tant crec que la comunicació, la informació i el consens han estat absents a part de la legislatura. De diferent, m’hagués agradat més consens del conjunt de regidors i regidores
Quines mancances trobeu que hi ha a Sant Fruitós i quines propostes teniu per superarles?
Precisament en aquests vuit anys s’ha treballat en moltes mancances a nivell d’equipaments i serveis que s’han resolt i són una realitat. La nostra proposta es continuar treballant com s’ha fet fins ara, lluitant per a que tots aquells serveis i recursos que encara avui no tenim, esdevinguin realitat en aquests propers quatre anys;
habitatge social per a joves i grans, pisos tutelats, piscina coberta i equipament esportiu, més ocupació, gent gran, dona, entre moltes altres.
Esteu disposats a fer pactes per formar govern amb alguna altre candidatura? Amb qui?
Nosaltres som partit de govern, i som capaços d’entendre’ns amb tothom qui vulgui treballar per millorar les condicions dels homes i dones del municipi.
Per què demaneu el vot a la ciutadania?
Jo demano el vot per continuar treballant pel meu poble com ho he fet fins ara, amb un equip de persones que formem la nostra candidatura, plena d’il·lusions i amb molta força per construir un poble que uneixi i no separi, on treballarem sempre defensant l’interès comú i públic, aquests últims vuit anys, amb dos regidors hem avançat moltíssim.cPer aquest motiu us demanen un suport més ampli. Així tindrem una presencia més reforçada. I sobretot demanem la participació de tots anant a votar.
Tres paraules que us defineixin
Propera, implicada i perseverant
En cas de que forméssiu part del Govern, com penseu compaginar la vostra tasca a l’Ajuntament amb la família, feina i temps lliure?
Fa vuit anys que ho faig , amb el suport de les persones que estimo i m’estimen, la meva família i els amics de veritat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com