0 Shares 571 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages realitza tasques de manteniment en els contenidors de recollida d’oli vegetal del municipi.

24 d'agost de 2019
571 Views

Sant Fruitós de Bages des de l’any 2013 disposa de contenidors urbans de recollida d’oli vegetal en el municipi per tal que els ciutadans puguin reciclar l’oli de cuinar.
En total disposa de sis punts taronges distribuïts entre les urbanitzacions i el nucli urbà.
L’empresa que prestava el servei de recollida d’oli es va dissoldre i durant aquest període s’ha cercat una nova empresa i realitzat els treballs de manteniment dels contenidors de recollida d’oli, sobretot dels recipients interiors per tal de mantenir-los en correctes condicions per la seva utilització, motiu pel qual els contenidors d’oli van ser trets temporalment de la via pública.
La setmana passada es van realitzar els treballs de col·locació dels renovats contenidors, on dos dels sis punts de recollida han estat reubicats en un nou emplaçament. Els llocs on es poden trobar són:
– Pineda de Bages – Plaça Jaume I (nova ubicació)
– Les Brucardes – Plaça de l’Hostal
– La Rosaleda – Carrer Galileu (nova ubicació)
– Torroella de Baix – Carrer Torrent
– Nucli- a l’Avinguda Sant Joan i al carrer de les Escoles
L’objectiu és continuar el servei de recollida d’oli vegetal, que alhora n’amplia la recollida que ja es fa a la deixalleria, per tal d’impulsar el seu reaprofitament com a biocombustible i evitar que s’aboqui a la xarxa de clavegueram, on és un dels principals contaminants d’ús domèstic de l’aigua residual.
Ajuntament.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com