0 Shares 617 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages posa a disposició dels ciutadans l’ús d’horts per al conreu a La Sagrera – Riu d’Or

29 de juliol de 2019
617 Views

Sant Fruitós de Bages continua el programa de cessió, de forma temporal, de les parcel·les que no estan ocupades als horts de La Sagrera- Riu d’Or per tal de conrear-hi.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages posa a disposició de la ciutadania diferents parcel·les situades a la zona de La Sagrera-Riu d’Or, que tenen una superfície de 82 m2 cadascuna.

En aquesta nova edició d’aquesta iniciativa que es va engegar ara fa 2 anys amb 22 parcel·les disponibles, es modifiquen les condicions per tal d’optar a aquesta cessió establint diferents requisits en dues franges diferenciades.
a) Els sol·licitants que tinguin 65 anys o més no se’ls demanaran condicions econòmiques.
b) Els sol·licitants d’entre 18 i 64 anys hauran d’acreditar estar empadronats al municipi almenys fa 1 any i no tenir a la seva disposició en propietat, lloguer o cessió, terrenys de conreu. Entre tots els interesants que compleixin aquests requisits es valoraran les condicions econòmiques de la unitat familiar per prioritzar les persones amb un grau més alt de risc d’exclusió social.

Els horts es cediran als interessats per un període de 2 anys agrícoles, finalitzant el 31 d’octubre de l’any de venciment.

Els interessats en optar a un dels horts disponibles poden dirigir-se a l’àrea d’Atenció a la Ciutadania (C. Padró, 74) per tal de cursar la sol·licitud o rebre més informació.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com