0 Shares 1495 Views

L’anglès, els ambients i els espais oberts de la Llar d’Infants

16 de maig de 2019
1495 Views

Ja fa uns quants cursos que des del més petit fins al més gran de l’escola realitzem classes d’anglès. A la llar d’infants, els mitjans i els grans, fem anglès durant tot el curs un parell de sessions a la setmana. Els infants s’introdueixen en la llengua anglesa a través del joc, motor del seu desenvolupament i aprenentatge. És important començar en edats primerenques, ja que té efectes positius en la intel·ligència i en altres aspectes de la vida.

Els nens que tenen la possibilitat d’escoltar diversos idiomes són més creatius i desenvolupen les habilitats de resolució de problemes, a més de parlar un altre idioma. Les sessions que realitzem a l’aula són lúdiques. La llengua de comunicació sempre és l’anglès, fent servir rutines, contes, cançons, etc.

El passat divendres dia 3 de maig a l’Escola Paidos vam celebrar la 8a edició de l’English Day. Durant la jornada, els alumnes de tota l’escola van gaudir d’activitats lúdiques que els van endinsar en la cultura de diferents països de parla anglesa. L’activitat que vam realitzar a la llar d’infants va ser un Story Time fet per l’escola d’anglès Kids&Us. En l’espectacle, els infants van ajudar el Mousy i la Linda a trobar tota la roba perduda de l’habitació, amb el suport de cançons i danses.

L’anglès és un ambient més dels que realitzem diàriament a la nostra llar. Aquests són entorns estimulants on els infants es poden moure lliurement, escollir i desenvolupar-se de forma natural en relació als seus interessos i motivacions. Els ambients que fem són: ambient científic, ambient psicomotriu, ambient artístic, ambient lingüístic i en el nostre passadís hi troben diverses propostes sensorials.

Aquest curs, a més, hem obert les portes de la llar d’infants de l’escola a les famílies. Hem realitzat tres sessions obertes a les famílies. En la primera, a l’octubre, els alumnes i les famílies van trobar diferents propostes relacionades amb la tardor. En la segona, al febrer, hi havia diferents espais per experimentar amb aliments com la pasta o la xocolata. I en el marc de la tercera sessió d’espais oberts els nens i nens de la llar d’Infants i de Ei3 de l’escola van poder gaudir de l’espectacle de petit format del grup musical: “El pot petit”. Els alumnes i les famílies van gaudir d’allò més cantant i ballant les cançons més populars del grup.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com