0 Shares 574 Views

Concert de Nadal

Fotos: Imma Nadal-Dani Casas

Recuperant les nostres tradicions després de la pandèmia, es va celebrar el passat dia 25 el Concert de Nadal, que ens va oferir l’Agrupació Coral de Sant Fruitós de Bages.
El marc que va acollir aquest Concert de Nadal va ser l’església del nostre poble, que plena de gom a gom, va delectar a tots els assistents amb una colla de cançons variades i molt ben trobades a quina més bonica.

Hi havia dues pantalles gegants que acompanyaven al públic en imatges. Hi varen assistir la senyora alcaldessa, les autoritats del Consistori i representació de tots els grups polítics i com no, també mossèn Florenci. Cançons molt diferents i ben trenades que ens van arribar al cor i ens van fer gaudir de l’esperit d’aquestes festes nadalenques.
Una Coral magníficament dirigida per l’Anna Maria Riera, i formada per gent del poble, dones i homes, en la qual també hi varen intervenir varis infants i adolescents amb un violí, una viola i un violoncel a més del pianista. En acabar, els aplaudiments van obligar a obsequiar el públic assistent amb 2 bis.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La Tercera Joventut a Cervera
90 views
90 views

La Tercera Joventut a Cervera

Grup Tercera Joventut - 30 d'abril de 2024
Frase de la setmana. Joan Tudela
7635 views
7635 views

Frase de la setmana. Joan Tudela

Redacció - 29 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com