0 Shares 849 Views

El pròxim 1 de setembre Forminsa iniciarà la producció a l’antiga planta de Dayco a Sant Fruitós de Bages

12 de maig de 2022
849 Views

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball Forminsa garanteix la continuïtat industrial de Dayco, tal i com han anunciat aquest matí el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i el director general de la companyia, Josep Codina.
En aquesta operació de cessió l’empresa ubicada a Castellbell i el Vilar invertirà fins a 5.390.000 euros i garantirà l’ocupació de 25 treballadors dels setanta de Dayco.
Forminsa és una petita empresa industrial amb 40 treballadors que es dedica a la fabricació de productes tècnics d’estampació metàl·lica.
Actualment està desenvolupant un producte innovador, de maquinària clau i sofisticada, i destaca per ser una de les poques empreses que fabriquen a Catalunya un component per la cadena de valor del battery pack dels vehicles elèctrics on cadascú pot arribar a dur 50 de diferents.

Suport de la Generalitat

La Direcció General d’Indústria del Departament d’Empresa i Treball ha concedit a Forminsa un ajut de fins a un màxim de 700.000 euros. Aquest inclou un 8,65% sobre els actius productius, 7.500 euros per cada un dels 25 treballadors que es compromet a contractar en els exercicis 2022 i 2023 i el 25% per a les despeses de funcionament del primer any.
En paral·lel, el Departament ha donat suport als treballadors afectats pel tancament mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Consorci de la Formació Contínua.

Galeria d’Imatges

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com