0 Shares 844 Views

Motor, competició, curses …

6 d'abril de 2022
844 Views

Aquesta setmana, al plató instal·lat al Museu de la Memòria de la Vinya i el Vi, es va gravar l’entrevista amb en Carles Checa, fruitosenc prou conegut i reconegut per la seva trajectòria professional en el mon del motociclisme i darrerament per la seva participació amb cotxe al Dakar. També hi va participar un altre gran professional de les motos, amb alguns anys de Dakar a l’esquena, en Jordi Viladoms, i tot plegat de la mà d’un gran professional de la comunicació com es en Pere Flores.
El Pere, conegut comentarista esportiu a Catalunya Radio, Barça TV, DAZN … director televisiu ASOBAL, va conduir una conversa a tres plena de moments especials. En paraules seves, parlar amb el Carles i el Jordi, es parlar de motor, de competició, de curses, dels estats anímics, de solitud i de velocitat.
Va fer la presentació del Carles i del seu palmarès aconseguit en el decurs de la seva vida esportiva en el mon del motociclisme, en les categories 125-250-500-MotoGP i Superbikes, guanyant el campionat d’Espanya de 250 cc l’any 1995 i el del mon de Superbikes l’any 2011. Actualment comentarista de moto GP a DAZN i pilot de cotxes al Dakar.
Posteriorment, també va fer la presentació d’en Jordi, igualadí, que va guanyar el campionat d’Espanya de BMX, també el de Catalunya de motocròs, sots campió del món de Ral·lis Cros Country i segon al Dakar el 2014. Actualment director esportiu de Ral·li dels equips oficials Red Bull, KTM, Gas Gas i Husqvarna i formador de pilots.
… i la conversa? la conversa no la podem pas publicar tota aquí, va ser llarga i molt interessant i la podeu veure, sencera, al nostre canal de Youtube.
https://youtu.be/5fNR-y259Qw

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com