0 Shares 510 Views

Nous llums d’emergència.

18 de juliol de 2021
510 Views
Per: Redacció

Com dèiem a mitjans de març, la DGT recomana anar substituint els tradicionals triangles, per la nova llum d’emergència en els cotxes a partir d’aquest mes de juliol.

L’objectiu és reduir la sinistralitat. Es reforma el sistema de senyalització del vehicle immobilitzat, amb un dispositiu lluminós que s’ha de col·locar a la part més alta possible del vehicle.

Amb aquesta nova implantació es preveuen evitar accidents com els atropellaments a l’hora d’anar a col·locar els triangles i alhora milloren la visibilitat del vehicle estacionat.

Per fer servir aquest nou dispositiu, només s’haurà de baixar la finestra i posar el dispositiu que amb la base magnètica quedarà fixat al sostre del vehicle i així fer visible a la distància qualsevol avaria o problema a la carretera on obligui a ocupar una part de la vorera.

Per aquest motiu, volem oferir als subscriptors i lectors la possibilitat d’adquirir un llum d’emergència, per marcar la nostra posició sense baixar del vehicle. En aquest mateix Montpeità, trobareu les dades de la promoció i el preu d’adquisició.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 4 de maig VI de Pasqua  —B—
1454 views
1454 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 4 de maig VI de Pasqua —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 3 de maig de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Lluís Vilà
1253 views
1253 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com