0 Shares 778 Views

Guillem Muñoz corre aquest cap de setmana la Volcat 2021

2 d'abril de 2021
778 Views
Text i foto: Jaume Grandia

Com marca la tradició, la VolCAT 2021 es disputarà en plena Setmana Santa i és la seva 16ª edició. L’edició 2021 serà el setè any consecutiu que la VolCAT atorga punts UCI en la categoria XCS S2, fent que sigui un punt de trobada de corredors d’elit internacional.

És la prova per etapes més antiga d’Espanya i una de les més antigues d’Europa.

Comptarà amb la presència de bikers de primera categoria mundial. (Campions del Món de BTT Marathon, campions nacionals d’XCO…). Una de les formacions destacades és el BMC TBellès by Kalas amb Roberto Bou, Pablo Guerrero, Sílvia Roura, Pau Salvà,  Xavi Martí i el santfruitosenc Guillem Muñoz.

Aquesta prova de BTT que consta de 4 etapes, de l’1 al 4 d’abril,recorre els singulars paratges de les comarques de l’Anoia i del Bages, passant per varietat de paisatges i territoris que faran gaudir tant als corredors com als acompanyants i al públic, gràcies a l’esplendor dels racons per on es passa.

Seguint amb el format de les tres edicions anteriors, la VolCAT serà amb seu única a Igualada, on es donarà el tret de sortida de cada etapa i també es viurà l’emoció de l’arribada.

Per més informació d’horaris i recorreguts: http://www.volcatbtt.com/ca/volcat-138/

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com