0 Shares 1407 Views

Baixar de l’escenari

23 de juny de 2020
1407 Views

Per: Rosa Camprubí

– Quan aquest escrit surti al carrer, ja s’haurà celebrat el ple de la Moció de Censura i a l’escenari del govern del poble ja hi haurà uns altres actors.

Per més que ho intento no trobo les paraules adequades per parlar del perquè, quan i com és produeix aquest fet, per bé que és de referència obligada en l’article d’opinió d’aquesta setmana.

No tinc prou sentit crític ni capacitat d’anàlisi per posar per escrit els sentiments, a voltes contradictoris, que experimento des de fa uns dies, però una cosa si que tinc clara: no m’agraden les escletxes veïnals provocades per les decisions més o menys encertades dels nostres governats, i a Sant Fruitós, per desgràcia, les que ja hi havia encara s’han eixamplat més.

Tenim una part del poble revoltat amb manifestacions, signatures, marxes lentes i concentracions, i una altra part que, quiets a casa, no han manifestat la seva opinió, però segur que a banda i banda qui més qui menys ha tingut alguna diferència amb un parent, un veí, un amic, un company.. i tot pel repartiment de papers dins de l’elenc consistorial.

He optat per donar la volta a l’assumpte, i des de la platea, he decidit parlar d’unes altres persones que també han baixat de l’escenari, i per motiu completament diferent al del nostre ajuntament. Com podeu suposar parlo de la recent desaparició d’en Pau Donés i la Rosa Maria Sardà. Això si que ens hauria d’entristir… Irremeiablement se’ns en van els grans de la música, del cinema i del teatre, i de mica en mica ens anem quedant orfes d’aquests gegants que hem tingut en el món de l’escena catalana.

Afegir-hi també un adéu a l’entranyable i estimat Josep M. Benet i Jornet, que va morir el passat 6 d’abril, en ple confinament i a qui encara no havia tingut ocasió de retre el meu particular homenatge.

D’una cosa podem estar segurs, però, que si hi ha un més enllà, tots aquells apassionats del món de la faràndula que ja no hi són, no podran evitar formar una companyia, i que quan posin la vista damunt de Sant Fruitós, trobaran arguments suficients per a crear un bon culebrot.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La Tercera Joventut a Cervera
82 views
82 views

La Tercera Joventut a Cervera

Grup Tercera Joventut - 30 d'abril de 2024
Frase de la setmana. Joan Tudela
7634 views
7634 views

Frase de la setmana. Joan Tudela

Redacció - 29 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com