0 Shares 515 Views

24 hores motociclistes de Le Mans 2020 a porta tancada

17 de juny de 2020
515 Views

Per: Jaume Grandia

– La Federació Internacional de Motociclisme (FIM), l’organitzadora de curses Automobile Club de l’Ouest i Eurosport Events, -promotor del FIM EWC-, han decidit celebrar la tercera proba de la temporada 2019-2020, les 24 hores de Le Mans, a porta tancada, a finals d’agost a causa de la crisi sanitària global, que ha comportat imposar restriccions a les reunions públiques a França i els viatges cap a alguns països.

La 43a edició de les 24 Hores Motociclistes de Le Mans, al circuit Bugatti, estaven previstes per al mes d’abril, però a causa de la pandèmia es van ajornar fins els dies 29 i 30 d’agost. Ara s’ha decidit mantenir aquestes dates, però sense la presencia d’espectadors al circuit Bugatti de Le Mans per tal de complir les mesures del govern francès i salvaguardar la salut dels motoristes, els aficionats i tots els implicats en el FIM EWC .

Opinions dels organitzadors:
• Pierre Fillon, president de l’Automòbil Club de l’Ouest
“Una situació sense precedents significa mesures excepcionals. El 43è 24h Motos tindrà lloc a porta tancada, però anirà endavant. Això és el més important. Especialment per als nostres equips, socis, el FIM EWC i per a les curses de motos en general. Serà estrany celebrar una cursa sense fans al costat, però farem tot el possible per aportar-los tota l’acció i la seva il·lusió, siguin on siguin ”.
• François Ribeiro, responsable d’esdeveniments d’Eurosport
“Aquesta va ser una decisió dura per a l’ACO i la recolzem. Un esdeveniment a porta tancada és totalment contrari a la compartició i el sentit de la comunitat que són els valors inherents a les curses de resistència en moto, però assegurar la continuïtat del campionat mundial és la prioritat absoluta en la situació de salut actual per protegir els equips. Com a promotor i productor de metratge, nosaltres a Eurosport Events reduirem els nostres esforços per transportar els fans al cor de l’acció a 24 Heures Motos amb els nostres programes de televisió i contingut digital, donant especial consideració a tots aquells que esperaven reunir-se a Le Mans ”.
Recordem que l’edició de l’any 2019 fou guanyada per l’equip Kawasaki France amb el pilot santfruitosenc David Checa i els francesos Jérémy Guarnoni, i Erwan Nigon.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com