0 Shares 785 Views

Una moció de censura sense base legítima

14 de juny de 2020
785 Views

La Ingrid, el Cristian Marc, la Carme, el Xevi, la Núria i el Joan Carles considerem que la moció de censura contra nosaltres, contra la nostra gestió com a govern municipal no té cap fonament que la legitimi.

És legal?, sí. Però cada una de les eines democràtiques que ens proporciona el sistema ha de ser usada adequadament en el temps i amb proporcionalitat. Aquest és un dels pitjors moments de la història per fer una moció de censura. Al nostre poble, com arreu, es necessita estabilitat, continuïtat i bona gestió. Això ho estem oferint els de Gent fent Poble. La proporció, la magnitud, del què s’aplica contra nosaltres és del tot fora de lloc. I no ens ho mereixem, ni el poble s’ho mereix.

Però a nosaltres 6 el què més ens preocupa, principalment, és l’esdevenir del nostre poble aquest propers tres anys. La Ingrid, el Cristian Marc, la Carme, el Xevi, la Núria i el Joan Carles tirarem endavant units, amb el suport de les nostres famílies, amb els companys i companyes de GfP, i amb l’escalf de milers de veïnes i veïns del nostre poble. I aixecarem el cap i farem oposició com s’ha de fer, ara bé, creiem sincerament que el nostre poble entrarà en un període paralitzant i obscur. No som els millors. Mai ens ho hem cregut. I per això cada matí ens aixequem i anem a superar-nos. Anem a intentar fer millor allò que vàrem començar ahir i aquesta és la nostra manera de fer. Ens alimentem de la informació que ens feu arribar cada dia molts santfruitosencs i santfruitosenques, i la gestionem, i la reconvertim en oportunitats, en inversions, en solucions i sobretot la reconvertim en satisfacció. Aquest valor tant preuat que és la satisfacció de veure el nostre poble Sant Fruitós de Bages, com pas a pas, amb silenci però sense aturar-se, va millorant i millorant.
No gastarem ni una sola lletra per parlar malament dels 7 regidors que ens han presentat la moció de censura, perquè la Ingrid, el Cristian Marc, la Carme, el Xevi, la Núria i el Joan Carles creiem en vosaltres. No volem enfonsar els altres, volem aixecar-vos a totes i a tots.

Sempre estareu al nostre cor.

Ingrid Bonells Casau
Cristian Marc Huerta Vergés
Carme Cruz Sanchez
Xevi Racero Esquius
Núria Clarella Amenedo
Joan Carles Batanés Subirana

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com