0 Shares 1144 Views

Nota informativa setmanal de la parròquia, Diumenge 7 de març de 2021 tercer diumenge de quaresma any       ̶ B ̶

6 de març de 2021
1144 Views
Per: Consell de la Parròquia de Sant Fruitós de Bages

INTENCIONS DE LES MISSES:

Dissabte dia 6 de Març a 2/4 de 7 de la tarda En Sf. d’Arnaldo Pérez Rodríguez.

 MISSES DIES FEINERS:

Tots els dijous a 2/4 de 6 de la tarda

REFLEXIÓ:

Aquesta setmana llegim un dels texts de Joan (Jo 2,13-25) que es van intercalant en el cicle litúrgic de 3 anys (A-B-C) i ens recorda que els Jueus anaven al temple de Jerusalem a celebrar la Pasqua en memòria de l’alliberació de l’esclavatge d’Egipte.

Jesús també hi anà amb els seus deixebles per tal de complir amb el ritual, i trobà al temple els venedors de vedells, moltons i coloms i els canvistes asseguts. Llavors es va fer un fuet de cordes i els tragué tots, moltons i vedells, fora del temple, escampà la moneda dels canvistes i els bolcà les taules, i digué als venedors de coloms: «Traieu això d’aquí; no convertiu en mercat la casa del meu Pare».

El temple era el centre de la vida jueva. Jesús no està en contra del temple, sinó en el que ha arribat a ser: un mercat en comptes d’un lloc d’oració.

Quan veig coses dolentes que estan succeint, faig alguna cosa al  respecte? Necessito demanar-li a Jesús una mica del seu coratge per comprometre per la veritat i no cedir en allò que m’amenaça?

 

Feliç setmana!

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com