0 Shares 1019 Views

Nota informativa setmanal de la parròquia, Diumenge 28 de febrer del 2021 segon diumenge de quaresma any       ̶ B ̶

27 de febrer de 2021
1019 Views
Per: Consell de la Parròquia de Sant Fruitós de Bages

EXÈQUIES:

Dia 15 de febrer Antoni Noguera Macià, a l’edat de 90 anys. Que la seva ànima descansi en la Pau del Senyor.

 

HORARI DE DESPATX PARROQUIAL:

Trucant  al tel. de la Rectoria d’Artés 93 830 51 11 – 659 01 97 92 per concretar amb el mossèn pel dijous de 2/4 de 5 a les 6 a Sant Fruitós de Bages.

 

MISSES DIES FEINERS:

Tots els dijous a 2/4 de 6 de la tarda

 

REFLEXIÓ:

 

Aquesta setmana recordem a Jesús (Mc 9,2-10) com es va endur a la muntanya de Tabor als tres deixebles que més els costava acceptar-lo: Pere, que fins feia poc havia intentat que Jesús es fes enrere del seu messianisme, i fer-lo entrar en la lluita armada (Pere era un “zelote”,  un guerrer dissident  de la resistència contra Roma), Jaume i Joan, més polítics, només feien que demanar-li un lloc d’honor en el seu regne que encara no tenien clar de què anava la cosa.

 

Allí van tenir una visió meravellosa de Jesús amb Elias i Moisès. Pere, Jaume i Joan se sentien tan bé que no volien marxar. Però Jesús el fa baixar de la muntanya i els prepara per als  temps difícils que s’apropen.

 

En la vida tots tenim bons moments, i ens sentim com si aixaféssim terreny beneït, com si estiguéssim en un núvol.  Igual que Pere, volem que aquests moments durin per sempre. Però el mon està allí sota i té moltes necessitats. I Déu ens regala a cadascun de nosaltres bons moments, moments de felicitat i esperança,  perquè els recordem en moments de foscor. Déu sempre està amb nosaltres i ens te guardada una cadira que porta el nostre nom.

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com