0 Shares 2289 Views

Nota informativa setmanal de la parròquia.Diumenge 16 de maig de 2021 diumenge de l’Ascensió del Senyor de any     ̶ B ̶

15 de maig de 2021
2289 Views
Per: Consell de la Parròquia de Sant Fruitós de Bages

 

 

 

Setmana de la Gent Gran i Agraïment al Cor de la Parròquia

 

El Cor parroquial està format per unes 8/10 cantaires  que donen solemnitat a les celebracions cristianes que s’ofereixen a l’església del nostre poble. Aquesta setmana se celebra la setmana de la Gent Gran i es fa una  missa de Campanya,  el divendres, a l 2/4 de 12 del mati a la plaça de l’Església, que  si plou,  es farà a la màquina de batre.

Volem esmentar la labor del Cor, doncs no ha sigut pas gens fàcil per a ells de seguir cantant en temps de pandèmia,  —sempre que  les autoritats sanitàries ho han permès—  i amb totes les limitacions (distància, mascareta, etc.) que això els ha suposat i que encara els suposa, limitacions  que s’han respectat sempre i en tot moment.

 

Hem de reconèixer l’enorme esforç que representa cantar amb mascareta, els pulmons treballen més, molts d’ells/es son ja persones  grans i tots sabem que això costa encara més i que té molt de mèrit “quan canten i veus que ja no poden mes amb els pulmons, canten amb el cor i arriben”, això ens deia un dia la seva directora l’Anna Maria Riera molt orgullosa de tots ells.

 

Per això hem d’agrair a tots i a totes el seu esforç i que puntualment assisteixen una estona abans de les celebracions per assajar,  això és molt important, son disciplinats i també fan  deures a casa per evitar al minin els contactes,  i  també agraïm el  bon mestratge de la directora.

 

Fem-los costat per a aquest bon treball d’equip!

 

 

Consell de la Parròquia de Sant Fruitós de Bages

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1461 views
1461 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com