0 Shares 266 Views

Enric Piquet i Miquel

17 d'abril de 2021
266 Views
        Text i foto: Associació Sant Fruitós D’Esports

Des de l’Associació Sant Fruitós d’Esports, volem expressar el nostre més sincer condol per la mort del Sr. Enric Piquet i Miquel, president honorífic  de la Federació Catalana de Basquetbol, de la qual va ser-ne el president durant 26 anys.

Presentació de la 20ª Edició de la Copa Bages de Basquetbol. Sr. Josep Mensa Sr. Enric Piquet Sr. Josep Rafart Sr. Ramon Cirera Sr. Francesc De Puig.

A la nostra entitat recordem el Sr. Piquet  molt especialment, doncs van ser moltes les  vegades que ens havia visitat. No només en fites importants, sinó que fidel a la seva entrega i constància, qualsevol categoria era important per a ell i sempre podia aparèixer en qualsevol partit, amb el seu tarannà agradable, simpàtic i proper.

Recordem molt especialment que cada any venia per la Copa Bages, i ens recordava quan orgullós estava del nostre torneig, fet que ens omplia d’emoció i ens ajudava a seguir-hi treballant.

Nosaltres només tenim que bones paraules per la persona que va posar el bàsquet català en el mapa mundial, que va lluitar perquè tots plegats ens sentíssim orgullosos d’aquest bonic esport.

Sempre el tindrem en els nostres pensaments

En pau descansi

 

 

 

 

Associació Sant Fruitós D’Esports

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com