0 Shares 837 Views

A què jugueu a què juguen?

16 de juliol de 2020
837 Views

Per: Cristina Comallonga.

El passat 25 de juny del present, a les 12:50h. i verbalitzat, per la mateixa Elena Belmonte, Doctora en Psiquiatria; en la primera visita -telefònica, a causa de la pandèmia- tenia cita presencial al centre CSAM Manresa.

Malgrat tot, en la notificació rebuda mitjançant correu postal se’m citava el mateix dia a les 13:30h.

Vaig escriure al correu electrònic, que s’obté des del Web de CSAM Manresa sol·licitant el canvi de la cita; coincidia, en horari, amb el darrer curs (d’un cicle de quatre) promogut per l’àrea de Benestar del Consistori de la meva vila.

Vaig considerar que la formació -adquirir coneixements-, afavoria la meva rehabilitació. Per tant, al no rebre resposta m’hi vaig inscriure.

Amb posterioritat, per deixar més marge de resposta -al e-mail transmès-; vaig telefonar al 938733003 per canviar l’hora de visita. La persona que em va atendre va negar-se a gestionar la meva petició al·ludint a motius estructurals (no literalment).

Motius estructurals que enlloc de beneficiar-me mermen el meu estat de salut general i de benestar. I com a mi, tantes i tantes persones que consumeixen les vostres medicines.
Això em va suposar, la feixuga tasca de comunicar-ho, realitzar gestions,… que em restaren temps de rehabilitació d’altres patologies que pateixo.

Destaco que l’Elena va manifestar la necessitat de que la propera sessió fos presencial.
Vaig rebre un sms previ, a la realització del curs de formació, indicant que la consulta es realitzaria telefònicament -contradient les indicacions de la doctora-. Davant la dificultat per valorar el que prevalia si la veu de la doctora, el full o el sms; vaig demanar-ho a un adult amb persones al càrrec. Indicant-me que prioritzés el SMS.

Doncs bé, comunicar-los que no he rebut dita trucada.

A dia d’avui, 2 de juliol de 2020 he rebut la trucada de la doctora d’urgències del CAP, he quedat anonedada al conversar amb ella. En el sistema informàtic, anotat, li apareixia que s’havia realitzat i no m’havien localitzat.

He consultat la bústia de veu i no tinc cap missatge.
Puc escriure aquestes línies perquè a la meva manera, amb persones al meu entorn, no

m’ha passat res i segueixo respirant; amb dolor, molta tristesa però amb incomprensió gairebé infinita. N’hi ha molts que ens han deixat sense poder dir la darrera paraula o que no en saben perquè arrosseguem més de 300 de captiveri.

Vostès són els doctors, metges, els que han estudiat, qui tenen els coneixements… Tinc una pregunta per vostès. És tant estructural la tirania que ens envolta que juguen amb la meva salut i el meu benestar? Amb la salut i el benestar de tots?

Juguem a sumar o a restar?

Valors, drets, salut, aliment, sostre,… esperança i il·lusió.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
38 views
38 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 3 de desembre de 2022
Horaris i partits del cap de setmana
44 views
44 views

Horaris i partits del cap de setmana

ASFE - 2 de desembre de 2022
Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
51 views
51 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com