0 Shares 736 Views

Sant Fruitós de Bages elabora un receptari amb l’evolució dels plats cuinats amb arròs

11 de febrer de 2019
736 Views

A les portes de la festa més reconeguda del municipi, la Festa de l’Arròs, l’Ajuntament presenta un llibre de receptes que recull l’evolució d’aquest àpat des de l’edat Mitjana fins a l’actualitat.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha impulsat l’elaboració de la contextualització de la Festa de l’Arròs a través de l’evolució de la seva cuina. De la mà d’un historiador i d’un cuiner de la Fundació Alícia s’ha elaborat un receptari que fa una seqüència històrica amb els plats que es cuinaven durant l’Edat Mitjana, el segle XIX i el segle XX ( tan abans
com després de la guerra). Fruit de la investigació, s’han pogut elaborar les receptes del “beneït” arròs, de l’arròs agermanat o de l’arròs de La Sagrera.

El proper dimecres 13 de febrer a les 7 de la tarda , al Nexe- Espai de Cultura, es farà la presentació d’aquests orígens gastronòmics de la Festa, s’explicarà el procés de recerca que s’ha seguit i es podrà tastar algun dels arrossos originaris de la festa.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Lliurament del Premi MONTPEITÀ 2023
67 views
67 views

Lliurament del Premi MONTPEITÀ 2023

Redacció - 28 de març de 2024
Editorial 1682
794 views
794 views

Editorial 1682

Redacció - 28 de març de 2024
Juguem amb la llum
52 views
52 views

Juguem amb la llum

Escola CEIP Pla del Puig - 27 de març de 2024
CNL Montserrat – Pel que fa als connectors
314 views
314 views

CNL Montserrat – Pel que fa als connectors

CNL Montserrat - 27 de març de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com